HALAL EXPERTISE

Uw partner in halal-certificatie

Halal voor iedereen !

HALAL EXPERTISE is een in België gevestigde en op het Europese continent actieve halal-certificeringsstructuur. Wij zijn gespecialiseerd in de promotie en certificering van halal producten en diensten. Wij steunen bedrijven die halalproducten vervaardigen en produceren die de consument gemakkelijk kan vertrouwen. Wij bieden onze expertise en ervaring aan om de halal authenticiteit te garanderen van producten die door moslims of niet-moslims worden geconsumeerd.

Obtenez un certificat Halal pour vos produits alimentaires, cosmétiques, diététiques, chimiques avec HALAL EXPERTISE

Halal, een echt kwaliteitslabel

Kwaliteit is de meest invloedrijke factor bij het stimuleren van aankopen en het opbouwen van merkentrouw. Halal mag niet het enige criterium zijn voor toegang tot deze belangrijke markt. Bedrijven beperken zich vaak tot een oppervlakkige definitie en uitvoering van Halal. Studies tonen echter aan dat dit niet voldoende is. Consumenten van halalproducten willen meer dan alleen een label, zij willen kwaliteit, verscheidenheid en ethiek. De combinatie van halal en kwaliteit is sterk verbonden met klanttevredenheid. Laat uw product of dienst opvallen in de groeiende halalmarkt! Ga verder dan de oppervlakkige definitie van Halal en maak er een echt kwaliteitslabel van!

Halal-certificering

Wanneer een bedrijf van plan is producten aan moslim (of niet-moslim) consumenten te verkopen, is een halal-certificaat de manier om ze te legitimeren. Een halal-gecertificeerd product is een garantie voor kwaliteit en naleving van de halal-eisen. Halal-certificering is een procedure waarbij HALAL EXPERTISE, een derde partij, schriftelijk verzekert dat een product, proces of dienst voldoet aan de halal-eisen. Halal Expertise is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van certificering. Wij begrijpen de industrie en haar uitdagingen en de bezorgdheid van de consument. Het certificeringsproces van HALAL EXPERTISE is eenvoudig, snel, gemakkelijk uit te voeren en goedkoop. Toegang tot nieuwe markten met halal-certificering

Demander la certification Halal en ligne - HALAL EXPERTISE

Halal gecertificeerde producten en diensten

De halal-certificering wordt beschouwd als een echt “paspoort voor de export” en is een echt kwaliteitslabel geworden dat in de commerciële communicatie wordt gebruikt.

Het gaat niet alleen om levensmiddelen, maar ook om cosmetica, farmaceutische producten, chemicaliën, verpakkingen, diervoeders of zelfs de toeristische sector. De markt voor halalproducten in Europa en wereldwijd explodeert letterlijk en biedt vele mogelijkheden voor bedrijven die de moeite nemen om dit eenvoudige en gemakkelijk te implementeren concept te begrijpen.

Wat is halal?

Halal is een Arabisch woord dat wettig of toegestaan betekent. Met betrekking tot voedsel verwijst het naar de voedingsnorm, zoals voorgeschreven in de Koran. Het tegenovergestelde van halal is haram, wat onwettig of verboden betekent. Halal en haram zijn universele termen die van toepassing zijn op alle facetten van het leven van een moslim. Deze termen worden gewoonlijk gebruikt in verband met levensmiddelen, vleesproducten, cosmetica, producten voor persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, voedselingrediënten en materialen die met levensmiddelen in aanraking komen. Terwijl veel dingen duidelijk halal of duidelijk haram zijn, zijn andere dingen dat niet. Er is aanvullende informatie nodig om ze als halal of haram te classificeren.

Alle levensmiddelen worden als halal beschouwd, behalve de volgende:.