HALAL EXPERTISE

Uw partner in halal-certificatie

In het hart van Europa

HALAL EXPERTISE is een vereniging opgericht in Brussel en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen sinds 2011.
HALAL EXPERTISE beschouwt zichzelf als een technische en religieuze organisatie gewijd aan de promotie van het instituut Halal in België en op het hele Europese continent.

HALAL EXPERTISE - d'EuropeOrganisme de certification Halal basé en Belgique

Experts tot uw dienst

Ons team bestaat uit specialisten uit verschillende vakgebieden zoals levensmiddelentechnologie, agronomie, chemie, microbiologie, farmacie, islamitisch recht en kwaliteitsbeheer. Onze auditors zijn gekwalificeerd en competent en volgen regelmatig gespecialiseerde opleidingen.

Halal Expertise is sociaal

HALAL EXPERTISE werkt samen met verschillende non-profit organisaties die gezinnen in moeilijkheden of mensen in nood ondersteunen. De distributie van voedselpakketten of de bereiding van maaltijden zijn de huidige projecten die door HALAL EXPERTISE worden gesteund. Als u onze sociale projecten financieel wilt steunen of als u voedselproducten wilt aanbieden aan kansarme gezinnen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tree with hands and hearts figures logo